Πολιτική

Πρώτος ο Δήμος Μεγαρέων στη λίστα χρηματοδοτούμενων έργων της Περιφέρειας Αττικής

Πρώτος στον κατάλογο με τα χρηματοδοτούμενα έργα της Περιφέρειας Αττικής ο Δήμος Μεγαρέων, με το σύνολο των 15 έργων να ανέρχεται σε €63,5 εκατομμύρια.

Η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής θέτει το δήμο Μεγαρέων στην πρώτη θέση μεταξύ αυτών των δήμων της Αττικής οι οποίοι μπόρεσαν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο το ΕΣΠΑ και να εκτελέσουν μέσω του ΠΕΠ Αττικής 15 έργα συνολικής αξίας 63.500.000 ευρώ.

[quote]Γ. Μαρινάκης: «Ηθική ικανοποίηση-αλλάζει η φυσιογνωμία του δήμου μας και αναβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής των δημοτών μας»[/quote]

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Ιωάννης Μαρινάκης δήλωσε τα εξής:
«Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί την επισφράγιση των προσπαθειών και της εργατικότητας που επιδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας επιβραβεύεται από τον πιο επίσημο φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ βαθμού.

Πέρα από την ηθική ικανοποίηση που γεμίζει εμένα και τους συνεργάτες μου η ανακοίνωση αυτή, το σπουδαιότερο είναι ότι με τα έργα αυτά και με το εγκεκριμένο ΓΠΣ της δημοτικής ενότητας Μεγάρων αλλάζει η φυσιογνωμία του δήμου μας και αναβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής των δημοτών μας.

Η διοίκηση μας δεν σταματά να εργάζεται μέχρι την τελευταία στιγμή παρά τις αντιξοότητες που παρουσιάζονται κάθε μέρα. Τρανή απόδειξη η τελευταία υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του έργου της αποχέτευσης στην επέκταση του σχεδίου πόλεως των Μεγάρων, ενός ακόμα μεγάλου έργου υποδομής για τον τόπο. Αυτή την επιβράβευση των προσπαθειών μας εκτός από την Περιφέρεια Αττικής αναμένουμε να την εισπράξουμε και από τους συμπολίτες μας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Ειδήσεις σε Τίτλους

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του 2% υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ προσφεύγουν οι Ενώσεις Περιφερειακού και Περιοδικού Τύπου

Χριστόφορος Μιχάλαρος: Πρέπει όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας συλλογικά

Aleka Stamatiadi