Δημοτικό Συμβούλιο Πολιτική Σημαντικότερα

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των Νεοεκλεγέντων στο Δήμο Μεγαρέων

Σε πανηγυρικό και συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων συμβουλίων, δημοτικού Μεγάρων και τοπικών Μεγάρων και Νέας Περάμου και της νέας Δημοτικής Αρχής, την Κυριακή το πρωί.

Στο ευαγγέλιο, ακουμπώντας στον νέο δήμαρχο και στους πρώτους συμβούλους, και με τις ευλογίες του Επισκόπου Ελευσίνος κ.κ. Δωροθέου, χοροστατούντος και του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Κουλουριώτη, οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι ορκίστηκαν, πλην του Αντώνη Χοροζάνη που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Στην πρώτη του ομιλία ο νέος Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης μίλησε για τις δυσκολίες της εποχής, την ευθύνη που νιώθει ότι αναλαμβάνει καθώς και τη σωστή συνεργασία που επιδιώκει με τις υπηρεσίες του δήμου.

Συγχαρητήρια στην νέα Αρχή και στους νεοεκλεγέντες έδωσαν πλήθος συμπολιτών μας, καθώς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αθανασίου, Αλ. Μητρόπουλος, Γ. Πάντζας, της ΔΗΜΑΡ Β. Οικονόμου, ο πρώην Νομάρχης Δυτ. Αττικής Αρ. Αρκουδάρης, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος, καθηγητές και φίλοι του νέου δημάρχου, καθώς και ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μελέτη για την αναβάθμιση του νερού στον κάμπο των Μεγάρων διενεργεί η ΕΑΓΜΕ

Aquathlon στη Βαρέα

Υποψήφιος «Δήμαρχος του Κόσμου 2016» ο δήμαρχος Λέσβου