Αθλητισμός

ΝΕΜ: Προετοιμασία ανδρικής Ομάδας, εφηβικού και junior

Ξεκίνησε την Τετάρτη 20 Αυγούστου  η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΝΑ.

Προπονητής συνεχίζει ο Μάνος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Κώστα Μαργέτη και Φάνη Κορώση.

Χρέη εφόρου ανέλαβε η Πόλυ Κολλιαλή.

Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι Δασκαλούδης Ανδρέας, Θεοδόσης Χρήστος, Κουλουριώτης Δημήτρης, Αβραμίδης Γιάννης, Μετζελιώτης Θοδωρής και Ραφαηλίδης Αλέξανδρος.

Προστέθηκαν οι Προσελέντης Σπύρος και Παρασκευόπουλος Δημήτρης.

Προωθήθηκαν από το εφηβικό τμήμα οι Κόμπουλης Τάσος, Μαργέτης Αλέξανδρος, Προύζος Μανώλης, Διπλάρας Γιάννης, Μήτσος Ντίνος, Βαγιανός Μανώλης.

Μια καινούργια χρονιά με πολλά νέα παιδιά στο δυναμικό της ομάδας.

[quote]Βασικός στόχος της προετοιμασίας και όλης της χρονιάς είναι να δέσει η εμπειρία με τα νιάτα και να προκύψει ένα άρτιο αθλητικό σύνολο που θα στηρίζεται πάνω στα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.[/quote]

Με αυτό το σκεπτικό η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον κόουτς Παπαδόπουλο πέραν του ανδρικού να έχει και την επιμέλεια και οργάνωση όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Ήδη ο Παπαδόπουλος μαζί με τους προπονητές των ακαδημιών, Ηλία Μπούρη, Τάσο Μωραίτη, Κώστα Μαργέτη, Τάκη Υφαντή και Κορώση Φάνη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό των ακαδημιών.

Φαίνεται να ξεκινά μια νέα εποχή για τις ακαδημίες του συλλόγου με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα για το μπασκετικό μέλλον των παιδιών του συλλόγου.

Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής θα ξεκινήσουν από τις αρχές του Σεπτέμβρη κάθε Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου.

Ο νεοαποκτηθείς πλέυ μέηκερ Σπύρος Προσελέντης δήλωσε.

Είμαι πολύ ευτυχής που φέτος θα αγωνιστώ με τα χρώματα της ΝΕΜ. Στην ουσία για μένα δεν μοιάζει τίποτε καινούργιο γιατί στο συγκεκριμένο γήπεδο έχω παίξει πολλές φορές όταν αγωνιζόμουν στη γειτονική Ένωση Νέας Περάμου Μεγάρων και πολλούς συμπαίκτες μου τους γνωρίζω χρόνια. Νιώθω υπέροχα που θα είμαστε συμπαίκτες με τον χρόνια φίλο μου το Θοδωρή το Μετζελιώτη! Μου αρέσει το σκεπτικό και η φιλοσοφία του κόουτς Παπαδόπουλου και πιστεύω πως όλα θα πάνε πολύ καλά. Να ευχηθώ υγεία πάνω από όλα σε όλα τα παιδιά και νομίζω πως θα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά.

Ο κόουτς Μάνος Παπαδόπουλος μας δήλωσε:

Είναι τιμή για εμένα που συνεχίζω στη ΝΕΜ. Με το ΔΣ του συλλόγου έχουμε μια πολύ άρτια συνεργασία και όλος ο προγραμματισμός μας έχει στόχο σε λίγα χρόνια ο σύλλογος να στηρίζεται κατά βάση στα δικά του παιδιά. Αυτό τον αθλητικό πλούτο της πόλης των Μεγάρων με τα 160 παιδιά στις ακαδημίες – που φέτος υπολογίζουμε να είναι πολύ περισσότερα – είναι υποχρέωση όλων μας να τον εκμεταλλευτούμε για το καλό των παιδιών, του σωματείου αλλά και της πόλης γενικότερα. Και να ξέρετε πως δεν είναι και πάρα πολλά τα σωματεία με αυτό τον πλούτο και αυτές τις συνθήκες. Στο ανδρικό τμήμα με τις προσθήκες των νέων παικτών, τον περσινό κορμό και τα παιδιά που ήρθαν από τους εφήβους μας, εκτιμώ πως θα έχουμε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα. Θέλει πολύ δουλειά όμως και με υπομονή να είστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα έρθουν πολύ σύντομα. Πιστεύω πολύ σ αυτήν την ομάδα, σ αυτά τα παιδιά!

Το Εφηβικό Τμήμα

Το εφηβικό τμήμα της ΝΕΜ ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία για την φετινή χρονιά, την Δευτέρα 18/8/2014. Και αυτό γιατί στην ουσία – πέρα από λίγες πρώτες ημέρες του Αυγούστου – δεν σταμάτησε ποτέ!!! Οι αθλητές μετά το τέλος του πρωταθλήματος συνέχισαν τις προπονήσεις και τον Ιούνιο και Ιούλιο έκαναν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του κ. Κλ. Βαρελά.

Για όλα αυτά βασικός υπεύθυνος είναι ο προπονητής του εφηβικού τμήματος Ηλίας Μπούρης που φυσικά συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας!

Η συνεργασία με την ομάδα του ανδρικού και τον κόουτς Μάνο Παπαδόπουλος είναι συνεχής και πολλά παιδιά του εφηβικού συμμετέχουν στις προπονήσεις και στην ομάδα του ανδρικού.

Πλέον μιλάμε για 6 προπονήσεις την εβδομάδα σε εντατικούς ρυθμούς!

Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου εκτός έδρας με την ομάδα του ΓΑΣΕ.

Η ομάδα αποτελείται από τους εξής αθλητές:

Μπίμπας Σταύρος, Σχινάς Δημήτρης, Παππάς Κώστας, Πατσανάς Χρήστος, Παπαθανασίου Γιώργος, Διπλάρας Γιάννης, Προύζος Μανώλης, Μαργέτης Αλέξανδρος, Λιάσκος Βαγγέλης, Κορωνιός Μάριος, Οικονομόπουλος Σπύρος, Πανταζής Σωτήρης, Παπανικόλας Γιώργος, Παπασπύρος Γιάννης, Παπαγιαννης Μάκης, Σωτηρίου Σοφοκλής, Πηλιχός Θανάσης, Μιχαλόπουλος Μιχάλης, Οικονόμου Νίκος, Νικολάου Λευτέρης.

Ο κόουτς της ομάδας Ηλίας Μπούρης δήλωσε:

Συνεχίζουμε! Τα παιδιά είναι όλα μια παρέα και αυτό είναι πολύ σημαντικό! Δουλεύουμε αδιάκοπα ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ελπίζω πως η δουλειά των παιδιών θα φανεί σύντομα μέσα στο γήπεδο.

 

nemju

Ξεκινούν ένα ένα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου της ΝΕΜ.

Την Δευτέρα 25/8/2014 ξεκίνησε το τμήμα Junior(Α΄ Γυμνασίου, ΣΤ΄ Δημοτικού) με προπονητές τους Κώστα Μαργέτη και Φάνη Κορώση.

Να σημειωθεί πως εφέτος ο κόουτς του ανδρικού Μάνος Παπαδόπουλος έχει την επιμέλεια και την οργάνωση και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, οπότε βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους προπονητές όλων των τμημάτων.

Το τμήμα Juniorφέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ΄΄Καπαγέρωφ΄΄ της ΕΣΚΑΝΑ καθώς και στο πολύ οργανωμένο τουρνουά της ομάδας του Εσπέρου, ώστε οι αθλητές να παίξουν σε πολλούς αγώνες καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πολλά χαμόγελα από όλα τα παιδιά αλλά και πολύς κόπος και ιδρώτας!

Οι κόουτς δήλωσαν.

Κώστας Μαργέτης: Φέτος για πρώτη χρονιά ξεκινάμε τόσο νωρίς την προετοιμασία των τμημάτων υποδομής προκειμένου να υλοποιήσουμε την φιλοσοφία της διοίκησης να ρίξει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής. Το προπονητικό πρόγραμμα έχει φτιαχτεί ώστε σε όλα τα τμήματα να υπάρχει κοινή φιλοσοφία και συνέχεια. Δηλαδή το κάθε παιδί μεγαλώνοντας όταν αλλάζει τμήμα θα συνεχίσει στο επόμενο στάδιο του προγράμματος, ώστε κάποια στιγμή όταν φτάσει στα μεγάλα τμήματα να είναι πανέτοιμο να ανταπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις. Με πολύ δουλειά τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.

Φάνης Κορώσης: Ξεκινάμε τη φετινή χρονιά σχετικά νωρίς γιατί το συγκεκριμένο τμήμα φέτος είναι για πρώτη φορά αγωνιστικό. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά! Η εξέλιξή τους είναι εξαιρετική και πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά! Σε αυτές τις ηλικίες να μη ξεχνάμε πως το μπάσκετ δεν παύει να είναι και παιχνίδι για τα παιδιά! Θα επιδιώξουμε να συνδυάσουμε την επιμελημένη δουλειά με την ευχαρίστηση των παιδιών και πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν σύντομα. Στόχος μας δεν είναι μόνο να δημιουργήσουμε μόνο καλούς αθλητές αλλά και σωστούς χαρακτήρες. Προχωράμε!

Εγγραφές για το συγκεκριμένο τμήμα αλλά και για όλα τα τμήματα θα ξεκινήσουν  από τις αρχές του Σεπτέμβρη κάθε Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

βίντεο: Μεγάλο γλέντι για την ΝΕΜ με ηχηρές παρουσίες

Aleka Stamatiadi

Βύζας: Έχασε την πρόκριση στα πέναλτι

Σήμερα το ντέρμπι στα δυτικά Αιγάλεω-ΝΕΜ: Ο Αρχηγός της ΝΕΜ Καλλινικίδης επιστρέφει…

Aleka Stamatiadi