Κοινωνία

Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι του “Ηρόδωρου”

Απλήρωτοι τους τελευταίους 3 μήνες στέλνουν επιστολή διαμαρτυρίας στον Γ. Μαρινάκη

[quote]«Ο διαχωρισμός από μέρους σας μεταξύ των υπαλλήλων του στενού Δήμου και των υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» σε κατηγορίες – με αυτή του Δήμου σε «προνομιούχους» – καταρρακώνει την αξιοπρέπεια μας»[/quote]

 Διαμαρτύρονται και με επιστολή προς τον Δήμαρχο Μεγαρέων, Ιωάν. Μαρινάκη οι εργαζόμενοι του νομικού προσώπου «Ηρόδωρος», λόγω της μη καταβολής της μισθοδοσίας τους.

Η επιστολή κοινοποιείται και στον Γρ. Σταμούλη που αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες την διοίκηση, ενώ οι υπάλληλοι υπογράφουν «επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας».

«Απευθυνόμαστε σ’ εσάς προσωπικώς, αναφέρεται στην επιστολή των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου «Ηρόδωρος», για ακόμη μια φορά, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την μη καταβολή των δεδουλευμένων μισθών μας που αγγίζουν το 3μηνο.

Για λόγους τους οποίους δεν κατανοούμε, περάσαμε Χριστούγεννα και Πάσχα απλήρωτοι, με ό, τι σημαίνει αυτό για οικογενειάρχες. Παρ’ όλα αυτά κατανοήσαμε την οικονομική κατάσταση του Δήμου για την οποία μας μιλήσατε.

Όμως, παρά τις υποσχέσεις για προσπάθεια από μέρους σας για καταβολή των δεδουλευμένων μισθών μας, διαπιστώσαμε και μετά την τελευταία επίσκεψη στο γραφείο σας ότι, παραμένουμε στην προσπάθεια.

Κύριε Δήμαρχε,

ο διαχωρισμός από μέρους σας μεταξύ των υπαλλήλων του στενού Δήμου και των υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» σε κατηγορίες – με αυτή του Δήμου σε «προνομιούχους» – καταρρακώνει την αξιοπρέπεια μας, μας εξαθλιώνει οικονομικά  και επίσης, ότι άλλο αυτό συνεπάγεται για  εμάς και τις οικογένειες μας.

Επικαλείσθε, κατά το δοκούν, το άρθρο 158 του Δημοτικού Κώδικα, ότι κατατασσόμεθα στην περίπτωση ια΄ εσφαλμένα, ενώ το ορθόν είναι ότι υπαγόμεθα στην α΄ περίπτωση «περί προτεραιότητας καταβολής αποδοχών προσωπικού».

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, την καταβολή των δεδουλευμένων μας ΑΜΕΣΑ, όπως πράξατε και για τους συναδέλφους του Δήμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γρ. Σταμούλης: “Άμεσα θα ενισχυθεί η Αστυνόμευση”(βίντεο)

Απεβίωσε η γηραιότερη Μεγαρίτισα της Αμερικής

Aleka Stamatiadi

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στην Αττική