Κοινωνία Σημαντικότερα

Ψαράδικη βραδιά με αντιδράσεις των ψαράδων

Την αντίθεσή τους εκφράζουν οι αλιείες Πάχης και Νέας Περάμου, για το γεγονός ότι στην ψαράδικη βραδιά προσφέρονται από δωρεά του ιχθυοτροφείου αλιεύματα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια τα προσέφεραν οι ντόπιοι αλιείς.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση προς το Δήμο Μεγαρέων, Δήμαρχο  κ. Γρηγόρη Σταμούλη, του Αλιευτικού-Αγροτικού Συλλόγου Αλιέων Νέας Περάμου και Πάχης Δήμου Μεγαρέων «Ο Άγιος Γεώργιος», αναφέρονται τα παρακάτω:

 

 

 

 

Ο Σύλλογος Αλιέων Νέας Περάμου και Πάχης «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» με την παρούσα επιστολή ενημερώνει τους πολίτες για το ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετος στην αποδοχή δωρεάς αλιευμάτων (τσιπουρών) του ιχθυοτροφείου της Κακιάς Σκάλας από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Σαν μάρτυρες της ανεξέλεγκτης γιγάντωσης του προαναφερόμενου ιχθυοτροφείου που συνεχίζεται το τελευταίο διάστημα με την ευλογία της σημερινής διοίκησης του Δήμου παίρνοντας το αντάλλαγμα για 3η συνεχή χρονιά «ψίχουλα» (μια καϊκιά τσιπούρες).

Διαμαρτυρόμαστε για την υποβάθμιση και ρύπανση της περιοχής καθώς και για την ασφάλεια των σκαφών μας από ιχθυοκλωβούς και εξαρτήματα που πλέουν ανεμπόδιστα στη θάλασσά μας.

Τόσες χορηγίες ή ακόμα εθελοντικές ψαριές με τα υψηλής θρεπτικής αξίας αλιεύματα και επί 34 χρόνια τα σκάφη μας προσέφεραν απλόχερα δεν σας αγγίζουν για μια ψαράδικη βραδιά μαζί με τους ψαράδες, και τους πολίτες της Νέας Περάμου.

Από καρδιάς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση στη μουσική βραδιά με τη Γλυκερία!!!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Σοφιανός Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας Τερεζής Γεώργιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη Τούρκος για κατασκοπεία στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας

Aleka Stamatiadi

Όχι σκουπίδια Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

Παναττική στάση εργασίας στους Δήμους