Κοινωνία Σημαντικότερα

Ανοιχτές αίθουσες για την κακοκαιρία σε Μέγαρα, Ν. Πέραμο, Κινέτα

Οι αίθουσες των ΚΑΠΗ σε Μέγαρα, Νέα Πέραμο και Κινέτα, είναι έτοιμες, για φιλοξενία ατόμων, που έχουν ανάγκη λόγω της κακοκαιρίας, με την τήρηση όλων των μέτρων κατά της πανδημίας

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, που όπως προειδοποιεί η ΕΜΥ  αναμένεται να επικρατήσουν  στην περιοχή από την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 , ο Δήμος Μεγαρέων γνωστοποιεί ότι οι αίθουσες των ΚΑΠΗ στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο και στην Κινέτα είναι έτοιμες να δεχθούν άτομα, που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το κρύο, όσο διαρκέσει  η κακοκαιρία, όπως ανακοινώνεται από τον Δήμο Μεγαρέων.

Στις αίθουσες αυτές υπάρχει δυνατότητα, για φιλοξενία μέχρι 9 ατόμων με την τήρηση όλων των μέτρων, που προβλέπονται για πρόληψη διασποράς της πανδημίας (Μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις,) κατάλληλος αερισμός και θέρμανση κι αν χρειαστεί με φροντίδες του Υπεύθυνου, για θέματα Υγείας του Δήμου Μεγαρέων Γιατρού κ. Κώστα Καράμπελα, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι δυνατόν να υποβληθούν και σε rapid test για τον covid – 19.

Οι έχοντες λοιπόν ανάγκη διαμονής -διανυκτέρευσης στους θερμαινόμενους χώρους, για την αντιμετώπιση του ψύχους στο Δήμο Μεγαρέων μπορούν να επικοινωνούν στο συντονιστικό κέντρο, Τηλέφωνο: 22960 80150.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από 4 ετών και χωρίς επίβλεψη στα social media τα παιδιά στην Ελλάδα

Ξεκινά η ελαιοσυγκομιδή μετά τις 21 Οκτωβρίου

Πώς το πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τις μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία

Aleka Stamatiadi