Πολιτική

“Μόνο για λίγο” διακοπή στα τηλέφωνα του Δήμου λέει η Ένωση Πολιτών

 

Είναι τόσο μεγάλο το μένος και η εκδικητικότητα του τέως Δημάρχου και της “αυλής” του, για την ήττα τους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, που έχουν χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα και “αυτοκτονούν πολιτικά και ηθικά” με τα ψέματα που δημοσιεύουν, τα οποία φυσικά τους γυρίζουν πίσω, σαν μπούμερανγκ.

Με αφορμή λοιπόν το νέο, κατάπτυστο Δελτίο Τύπου από τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου, ξεγυμνώνουμε ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ τα ψεύδη και την απόλυτη στρέβλωση της πραγματικότητας και παρουσιάζουμε τα επίσημα στοιχεία για τις “απλήρωτες” οφειλές του Δήμου προς τον ΟΤΕ και την υποτιθέμενη διακοπή των τηλεφωνικών γραμμών του Δήμου για 2 ημέρες:

  • Το έτος 2013, επί διοικήσεως του κ. Μαρινάκη, δημιουργήθηκε οφειλή προς τον ΟΤΕ ύψους 56.322 ευρώ όμως πληρώθηκαν μόνον 19.419 ευρώ.

Το έτος 2014 μέχρι τον Αύγουστο, επίσης επί δικής του διοικήσεως,  δημιουργήθηκε μια νέα οφειλή προς τον ΟΤΕ ύψους 32.606 €, από τα οποία πληρώθηκαν μόνο τα 5.145 ευρώ.

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο 2014, επί διοικήσεως του κ. Σταμούλη, ενώ δημιουργήθηκε μια νέα οφειλή προς τον ΟΤΕ ύψους 16.744 ευρώ, η νέα διοίκηση πλήρωσε συνολικά  40.177 ευρώ υπερκαλύπτοντας όχι μόνο την δική της οφειλή, αλλά και μεγάλο μέρος της κακοδιαχείρισης και του αστείου οικονομικού προγραμματισμού της διοικήσεως του κ. Μαρινάκη.

  • Ουδέποτε συνέβη το περιστατικό που περιγράφει ο κ. Μαρινάκης, παρά μια ολιγόλεπτη διακοπή των γραμμών του ΟΤΕ την Δευτέρα 19/5/2015 και μια επίσης ολιγόλεπτη διακοπή, την Τρίτη 20/5/2015.

Οι δε τηλεπικοινωνίες του Δήμου και η εξυπηρέτηση των πολιτών δεν σταμάτησαν καθόλου, επειδή υπάρχει επιπροσθέτως και το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο “ΣΥΖΕΥΞΙΣ”.

Αλήθεια, για ποιο λόγο αγνοεί ο κ. Μαρινάκης και η “αυλή” του την ύπαρξη του “ΣΥΖΕΥΞΙΣ”, μετά από 4 χρόνια διοίκησης; Μήπως επειδή είναι σχεδόν δωρεάν;

  • Όσον αφορά τις σχέσεις της σημερινής διοίκησης με τους προμηθευτές του Δήμου, ο κ. Μαρινάκης και τα στελέχη του, δεν έχουν παρά να τους ρωτήσουν οι ίδιοι. Αν φυσικά αυτοί τους δεχτούν ακόμη και στο τηλέφωνο, μετά από τις “μνημειώδεις συμφωνίες” που έκαναν και την “αξεπέραστη αξιοπιστία” που προσέδωσαν στο Δήμο Μεγαρέων κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Όλα τα παραπάνω συνιστούν πραγματικό κόλαφο για τον κ. Μαρινάκη και τους επίδοξους διαδόχους του, αφού οι ίδιοι είχαν αφήσει απλήρωτους τους λογαριασμούς, για τους οποίους εγκαλούν την σημερινή Δημοτική Αρχή.

Αντί λοιπόν υποκριτικά να παριστάνουν τους κριτές και τους αυτόκλητους σωτήρες του τόπου, καλά θα κάνουν να σκύψουν ταπεινά το κεφάλι, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να ζητήσουν επιτέλους συγνώμη από τους δημότες, για την ανεπάρκεια, τα λάθη και την κακοδιοίκησή τους.

Η Επιτροπή Επικοινωνίας της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίντεο: Ο Πάνος Σκουρλέτης στην Νέα Πέραμο

Δ. Γεωργακής: “Γιατί ο προϋπολογισμός 2022 είναι μια απ’ τα ίδια και χειρότερα”

Γ. Στρατούρης: “Εδώ ο ρυπαίνων μόνο τα οικονομάει”