Πολιτική Σημαντικότερα

Υποψήφιος Δήμαρχος Π. Μαργέτης: Εκδήλωση παρουσίασης συνδυασμού “Ορίζοντες” (φωτο)

Εκδήλωση παρουσίασης συνδυασμού πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης, το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου στο “Dionysos Palace”.

Το όνομα του συνδυασμού “Ορίζοντες” και η εκδήλωση ξεκίνησε από την Ευαγγελία Καρβέλα που προλόγισε, συνεχίστηκε με βίντεο με αναφορές στην πορεία, το ακαδημαϊκό και πολιτικό βιογραφικό όπως και την καθημερινότητα του Παναγιώτη Μαργέτη.

Πολλοί ήταν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού “Ορίζοντες“, ανάμεσά τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Μουρτζούκος, ο πρώην Δήμαρχος Μεγαρέων Δημήτρης Στρατιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μπερδελής, Δημήτρης Γεωργακής, Στέλιος Φρυγανάς, ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Παπαγιάννης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λουκάς Μπισταράκης, ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Υψηλάντης, η υποψήφια βουλευτής Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη, κ.ά.

 

Έγινε αναφορά στο έργο του Παναγιώτη Μαργέτη, επί διοίκησης Στρατιώτη, όπου από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων, έγιναν εκδόσεις-παρακαταθήκη για την ιστορία των Μεγάρων, όπως το βιβλίο για την Κρήνη του Θεαγένους του Nils Hellner, και τα “Μεγαρικά” του Καθηγητή Γ. Δεσπίνη.

Στην ομιλία του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης μίλησε για λάθη της διοίκησης Σταμούλη και ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους ο νέος συνδυασμός βλέπει ανοιχτούς ορίζοντες, στα πλεονεκτήματα των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, με κινήσεις και έργα που θα αποδώσουν στους πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέχρι και την Πέμπτη η προθεσμία για τα POS -Ποιες επιχειρήσεις υποχρεούνται να τα εγκαταστήσουν

Άδειες καρέκλες: Διαμαρτυρία των καταστηματαρχών στην πλατεία Λιτάρα

Ανοιχτά το ΚΑΠΗ Μεγάρων για το κρύο