Πολιτική Σημαντικότερα

“Πόσο νομίζετε πως θα αντέξουμε αυτήν την υποβάθμιση κύριε Δήμαρχε;”

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Τοπικής Κίνησης Νέας Περάμου, συνδυασμού Τοπικής Κοινότητας Ν. Περάμου
Καλώδιο Υπερ-Υψηλής Τάσης, Βαριές Βιομηχανίες, Προτεινόμενη περιοχή για Κέντρο Μεταναστών, ο πασίγνωστος ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ του Δήμου που μολύνει καθημερινά την ατμόσφαιρα, Διυλιστήρια, έργα ημιτελή και ελλειπή, Θριασιο Νοσοκομείο το μόνο στην Δυτική Αττική που μετατράπηκε σε COVID-19 μόνο, το υποστελεχομένο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, θαλάσσιες μεταφορές φορτηγών LNG σε κοντινές περιοχές, ο υπερ-ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Δημος μας, Απαξίωση αναφοράς της Νέας Περάμου ακόμα και σε πινακίδες, Περιμετρικές Παράνομες χωματερές, Εγκατελλειμενα και άκρως επικινδυνα κτίρια, Εγκατελλειμένοι και κατεστραμμένοι δρόμοι, επικίνδυνα σκοτεινά, αλλά πολυσύχναστα σημεία, φωτιές να καίνε αδιάκοπα και μέρες στις παράνομες χωματερές, ελλειπης καθαριότητα, ανεξέλεκτοι εργολάβοι με καμία επίβλεψη, πανδημία COVID με πρωτιά για τον Δήμο Μεγαρέων σε κρούσματα στην Δυτική Αττική, όλα αυτά και άλλα πολλά “διακοσμούν” την σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Νέα Πέραμος.
Εγκληματικά λάθη από μεριάς της διοίκησης που αντί να φροντίσει για το καλό των δημοτών της, αναρτά άθλια δελτία τύπου και κατηγορεί συν-δημότες μας, δημοτικούς συμβούλους.
Κύριε Δήμαρχε που είναι η δικής σας μέριμνα σε όλα τα παραπάνω προβλήματα του τόπου μας; Μάλλον δεν υπάρχει, διότι αν υπήρχε θα είχατε κάνει έστω κάτι στα 7 συνεχή έτη που είστε στην διοίκηση. Καλό είναι να αποδεχτείτε την ανικανότητα και την απροθυμίας σας να δουλέψετε για το καλό των δημοτών σας και να παραιτηθείτε. Πόσο νομίζετε πως θα αντέξουμε αυτήν την υποβάθμιση;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προειδοποίηση και οδηγίες για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

ΝΕΜ: Πίτα βραβεύσεων

Aleka Stamatiadi

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής