Διασκέδαση

Παιδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα “Ζωγραφίζω τον φύλακα Άγγελο μου”

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη  η παιδική έκθεση ζωγραφικής από την εικαστική σχόλη  της ΠΕΠΤ Μεγάρων στο πολιτιστικό κέντρο «Θέογνις» με υπεύθυνη την εικαστικό δασκάλα Αναστασία Αντωνίου.

 

Ήταν η 4η ετήσια έκθεση με θέμα ”Ζωγραφίζω τον φύλακα Άγγελο μου» με 36 μαθητές να παρουσιάζουν την φαντασία και έμπνευση τους πάνω στο θέμα ζωγραφίζοντας τον δικό τους Άγγελο μέσα από τα οικογενειακά τους βιώματα και την θρησκευτική μας παράδοση .

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου  στην αίθουσα του συλλόγου «Ο Θέογνις» με παράλληλες εκδηλώσεις να αγκαλιάζουν το τριήμερο.

Την έκθεση προλόγισε η εικαστικός δασκάλα Αναστασία Αντωνίου ενώ την έκθεση εγκαινίασε η σχολή χορού ”Οlympia’s dance studio”

Τον χώρο κατέκλυσαν φίλοι και συγγενείς των μικρών καλλιτεχνών ενώ απηύθυνε χαιρετισμό ο δημοτικός  σύμβουλος Και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με όραμα»  Κλεάνθης Βαρελάς  εκφράζοντας τον θαυμασμό μπροστά στα αξιόλογα έργα των μαθητών της ΠΕΠΤ.

Μια θεατρική παράσταση πλαισίωσε με επιτυχία την έκθεση την δεύτερη ημέρα  με διασκευή και σκηνοθεσία του μικρού Αναστάση Μεϊντάνη και τίτλο ”Όλοι μαζί γύρω από το δέντρο» παίρνοντας το μήνυμα ότι ο Άγγελος μπορεί και αλλάζει τον ανθρώπινο χαρακτήρα.

Η αυλαία έκλεισε με μια τελετή βράβευσης όλων των μαθητών και απονομή αριστείων για την συμμετοχή τους από τον πραγματικό Άγγελο. Την έκθεση επισκέφτηκαν εικαστικοί και ιστορικοί τέχνης, φίλοι και συγγενείς των μικρών καλλιτεχνών αφήνοντας τις καλύτερες  εντυπώσεις τους και τις ευχές τους στο λεύκωμα της εικαστικής σχολής.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδικός Αποκριάτικος Χορός από το Λαογραφικό

Συναυλία με τον Νικηφόρο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Passion for fashion show

Aleka Stamatiadi