Κοινωνία Σημαντικότερα

“Μεγάρων γη” στο Σύνταγμα: Καλούνται οι παραγωγοί για αιτήσεις συμμετοχής

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  Συμμετοχής στην έκθεση «ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ) διοργανώνει την «ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ», που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος από 2 έως 4 Απριλίου 2015.

Καλούμε  τους παραγωγούς και επιχειρηματίες των Μεγάρων και της Ν. Περάμου οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα όπως δηλώσουν συμμετοχή.

Σκοπός της έκθεσης είναι η  προβολή και διαφήμιση των τοπικών μας προϊόντων και της περιοχής μας γενικότερα,  στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό με γνώμονα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη. Η έκθεση θα φιλοξενήσει ντόπιους παραγωγούς και επιχειρήσεις μεταποίησης που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή  και στην μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.

Ενδεικτικά αναφέρονται προϊόντα: Λάδι, Αυγά, Μέλι, Κρασί, Φιστίκια, Προϊόντα αλιείας κλπ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ (Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο 1ος όροφος) για να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής από 05.02.2015 έως 27.02.2015 και ώρες 10:00π.μ – 13:00μ.μ.

Ο αριθμός των περιπτέρων είναι περιορισμένος και το κόστος συμμετοχής είναι τετρακόσια (400) ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και αφορά ενοικίαση χώρου, φύλαξη και καθαριότητα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ στα τηλέφωνα: 22960-82747/89150

 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. ΚΟΡΩΣΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυρίσματα ταινίας στα στενά των Μεγάρων

Κλειστά τις Κυριακές τα σούπερ μάρκετ–Νέες αλλαγές και στο ωράριο 

Σώμα Έρευνας και Διάσωσης: Μαθήματα Α’ βοηθειών