Πολιτική Σημαντικότερα

Υπέρ του Δανείου ψήφισε η Επιτροπή Διαβούλευσης

4 Λευκά, 1 “όχι” και κατά πλειοψηφία υπέρ ψήφισε η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Μεγαρέων, που ολοκλήρωσε την εξ αναβολής συνεδρίασή της πριν από λίγο, απόψε, 25 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Γρ. Σταμούλης εξέθεσε εκ νέου το πρόβλημα ισοσκελισμού του προϋπολογισμού και τη λύση του δανείου ως μονόδρομο, ως ενδεικνυόμενη λύση από την κυβέρνηση.

Αδύνατη χαρακτήρισε την επιχορήγηση περιγράφοντας ως άτοπη την δημιουργία δημοτικού ομολόγου, όπως προτάθηκε από την αντιπολίτευση.

Μετά από συζήτηση με τα μέλη της επιτροπής, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, τέσσερις δημότες, μέλη της Επιτροπής ψήφισαν λευκό, και ένας “όχι”.

Υπέρ το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία του Εμπορικού Συλλόγου, υπέρ οι εκπρόσωποι του “Κούρου”, του Σ.Ε.Δ., του Συλλόγου Κινέττας ο κ. Μπράβος, του συλλόγου “Καρ και Νήσος” κ. Χατζήνας, του συλλόγου Αλεποχωρίου Μελ. Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιερ. Καστάνης, ο Πρόεδρος Συλ. Αγ. Τριάδας κ. Βόγκλης.

Το “ναι” κατά πλειοψηφία της επιτροπής διαβούλευσης, μετά από μία άγονη συνεδρίαση και μια αναβολή, δίνει προσδοκίες στη διοίκηση για “ναι” και αυξημένη πλειοψηφία για την έγκριση του δανείου από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει εκ νέου με θέμα τη σύναψη δανείου μετά το “όχι”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρόληψη της βίας μέσα από την Ιατροπαιδαγωγική που υπήρχε στον Δήμο Μεγαρέων

Aleka Stamatiadi

Στην τελική φάση μεγάλο αντιπλημμυρικό στο ρέμα Γιώργη στην Νέα Πέραμο

«Νέα Δύναμη»-Σπύρος Κορώσης: Δημοσίευση Προγράμματος Συνδυασμού στο neadynamh.gr