ΠολιτισμόςΣημαντικότερα

Έναρξη στη Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά και εφήβους

Ξεκινά και φέτος η Παιδική και Εφηβική Λέσχη Ανάγνωσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων. Συνεχίζοντας από την περσινή χρονιά και έπειτα από ένα γεμάτο δράσεις καλοκαίρι με «σημεία ανάγνωσης», ξεκινά ξανά για την νέα σχολική χρονιά η Λέσχη Ανάγνωσης, η παιδική και η εφηβική ομάδα.

[quote]Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, προσκαλούνται παιδιά από 6 ως 17 ετών στη γιορτή έναρξης της Παιδικής και της Εφηβικής Λέσχης Ανάγνωσης.[/quote]

Οι συναντήσεις για την Εφηβική Λέσχη Ανάγνωσης ξεκινούν την αμέσως επόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου και την επόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου ξεκινούν οι συναντήσεις για την Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων, καθώς οι δράσεις παιδικής και εφηβικής ομάδας πραγματοποιούνται εναλλάξ τις Κυριακές, κάθε 15 ημέρες, στις 12 το μεσημέρι.

Τη φετινή χρονιά έχουν προγραμματιστεί δράσεις για την προώθηση της ανάγνωσης μέσα από πολλούς τρόπους με παιχνίδι και για τα παιδιά, ανοιχτές συζητήσεις για τους εφήβους, επισκέψεις σε διάφορους χώρους πολιτισμού και εκδηλώσεις. Και φέτος φυσικά η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για τα παιδιά και η λειτουργία της Παιδικής και της Εφηβικής Λέσχης Ανάγνωσης στηρίζονται σε εθελοντική εργασία, με υπεύθυνη την Αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Κατερίνα Καστάνη-Πούλου.

Περισσότερες πληροφορίες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων, τηλ.: 2296300544, απογευματινές ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης Γεωργίου: «Θέλουμε ο κόσμος ν’ αγαπήσει ξανά τον Βύζαντα»

Aleka Stamatiadi

Σπύρος Κορώσης-Γιάννα Ρήγα ενισχύουν έμπρακτα τη μάχη κατά του ιού

Aleka Stamatiadi

Ανακύκλωσε για να δεις τον Αντετοκούμπο

Aleka Stamatiadi