Κοινωνία Σημαντικότερα

Δράσεις της Αντικαρκινικής στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων

4η Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Είναι στο χέρι μας να μειώσουμε τους πρόωρους θανάτους από καρκίνο, αν ευαισθητοποιήσουμε και κινητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας και οδηγήσουμε τους κυβερνώντες να ενεργοποιηθούν στον αντικαρκινικό αγώνα.

 

 

cancer-1

 

Είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε υγιεινές πρακτικές ζωής, να αυξήσουμε τα προγράμματα έγκαιρης διάγνωσης, να εξασφαλίσουμε ποιοτική θεραπεία για όλους και να βελτιώσουμε τη ζωή όσων ασθενήσουν.

Γι’ αυτό μαζευόμαστε στο σιντριβάνι της πλατείας Συντάγματος την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στις 3.30 μ.μ. για να δηλώσουμε μαζί με τους συμπολίτες μας από 155 χώρες πως ο καρκίνος είναι κάτι που μας αφορά και πως μπορούμε όλοι μαζί να τον νικήσουμε.

Ταυτόχρονα για τους ανθρώπους μας που έχασαν τη μάχη από την ασθένεια, η παρουσία μας δηλώνει ότι τιμούμε την μνήμη τους με το να είμαστε ενεργητικά παρόντες στον αντικαρκινικό αγώνα .

Μια πρωτοβουλία της UICC (Union for International Cancer Control) και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

 

Στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων ενημερωτική εκστρατεία

 

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιείται την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, την Τετάρτη από τις 11 ως τη 1 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης μας από το παράρτημα Μεγάρων της Αντικαρκινικής.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Πατούλης: “Περιφέρειες και Δήμοι πρέπει να έχουν ενεργότερη συμμετοχή στο εθνικό σχέδιο ανάκαμψης”

“Μην περιμένει κανείς την ανάπτυξη”

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα έγγραφα για τις μετακινήσεις μετά τις 00:30