Αθλητισμός Σημαντικότερα

6 Μαΐου ο 3ος Αγώνας Λιμένων Μεγάρων-Ν. Περάμου

Τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης ο βετεράνος Μαραθωνοδρόμος Νίκος Βαρδάλας

Η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα Δρόμου Λιμένων Μεγάρων – Ν. Περάμου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.  Κατά τη συζήτηση για τις λεπτομέρειες του αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου,  ζητήθηκε από τους  εμπλεκόμενους φορείς  να καταγράψουν τη διαθεσιμότητα ανθρώπινου δυναμικού καθώς και οχημάτων που θα συνδράμουν στην διεξαγωγή του αγώνα. Έγινε καταγραφή των προβλημάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του περσινού αγώνα και  ανακοινώθηκαν οι καινούργιες χορηγίες, που θα δημοσιοποιηθούν σύντομα μαζί με την προκήρυξη του αγώνα.

«Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι  από φέτος, στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής συμπεριλαμβάνεται και ο βετεράνος Μαραθωνοδρόμος και συμπολίτης μας, Νίκος Βαρδάλας. Ο κ. Βαρδάλας μάλιστα, δηλώθηκε, μετά από πρόταση του Ηλία Μουσταΐρα και συγκατάθεση του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης, στην αίτηση που στάλθηκε για έγκριση στον ΣΕΓΑΣ, με σκοπό να τελεί επισήμως υπό την αιγίδα του ο αγώνας» όπως ανακοινώνεται από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στο δημαρχείο Μεγάρων συμμετείχαν: Μουσταΐρας Ηλίας (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής), Λιώτας Δημοσθένης (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ν. Περάμου – μέλος οργ. επιτρ), Αιγινίτης Σπύρος (Τοπικός σ/λος Μεγάρων – μέλος οργ. επιτρ.), Βόρδος Δημήτρης (Τοπικός σ/λος Μεγάρων – μέλος οργ. επιτρ.), Καλοζούμης Σπύρος (Πρόεδρος ΑΟΜ-ΣΤΙΒΟΣ και έφορος  Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ), Σταματάκης Ιωάννης (Εκπρόσωπος ΛΕΜΜ), Ψυκάκος Μιχαήλ (Διοικητής Γ’ Λιμενικού Τμήματος Μεγάρων – εκπρόσωπος Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας), Ρήγας Μελέτης (Πρόεδρος εθελοντικής ομάδας ΑΟ ΚΟΥΡΟΣ, εκπρόσωπος Σώματος Προσκόπων Μεγάρων), Κιτσαή Μαρία, Κουτσουβάνος Ιερόθεος, Κουτουλίδης Δανιήλ (Εκπρόσωποι νεοσύστατης Ομάδας Εθελοντών Μεγαριτών ΟΕΜ), Βαρδάλας Νίκος (Μέλος οργανωτικής επιτρ. – βετεράνος Μαραθωνοδρόμος).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βύζας: Θωράκισε τα μετόπισθεν

“Τρώγεται” μια σύνταξη με τη μετάθεση ημερομηνίας πληρωμής των επικουρικών

Το 50% των μισθών τους καταθέτουν Περιφερειάρχης & Βουλευτές

Aleka Stamatiadi