Εργασία & ΕπιχειρηματικότηταΚοινωνίαΣημαντικότερα

Τουριστική Ανάπτυξη: Συνεχίζονται οι προσπάθειες Εμπορικού Συλλόγου-Δήμου-φορέων Μεγάρων

 

 

Μια δεύτερη συνάντηση προκειμένου να οργανωθούν περαιτέρω συγκεκριμένες προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη των Μεγάρων και της Νέας Περάμου διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεγάρων, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων και με τη συμμετοχή στη συζήτηση εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της περιοχής μας.

Στο ξενοδοχείο “COKKINIS” στην Κινέττα, συγκεντρώθηκαν οι προτάσεις των φορέων, σε πιο συγκεκριμένο επίπεδο και καταγράφηκαν κάποιες νέες θέσεις, οι οποίες προγραμματίζονται σε μια σειρά από κινήσεις που κάνει ο Εμπορικός. Τη συζήτηση συντόνισε ο Άγγελος Μακρυγιάννης, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι οι παριστάμενοι εκπρόσωποι φορέων τόνισαν τις ελλείψεις σε βασικές κατ’ αρχήν ανάγκες ακόμα και για τους ίδιους τους κατοίκους.

«Πώς θα φέρεις τουρίστες, όταν έχεις αδέσποτα που ορμάνε και σε εμάς; Πώς θα φέρεις τουρίστες ενώ δεν έχεις σωστή καθαριότητα; Πώς θα φέρεις τουρίστες χωρίς πρόσβαση στο μουσείο και δρόμους και χωρίς Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο;»: αυτά τα ερωτήματα συζητούνται και στις δύο συναντήσεις των φορέων, και η οργάνωση προτάσεων για τον τουρισμό συνεχίζεται και ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα νεότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλευτής από τα Μέγαρα;

“Το δημαρχιακό αξίωμα απαιτεί μεγαλοπρεπεία”

Aleka Stamatiadi

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μεγάρων και Νέας Περάμου

Aleka Stamatiadi