Κινηματογραφικές προβολές για παιδιά και «μεγάλους», «Jam Nights» για νέους μουσικούς
& διάλεξη για τις συλλογικότητες και την κοινωνική συνοχή με ομιλητή τον Ψυχολόγο Σπύρο Σούντη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ «Ο ΘΕΟΓΝΙΣ»
Σινεμά για μικρούς και μεγάλους, μουσικές βραδιές για νέους μουσικούς και διάλεξη για συλλογικότητες, διοργανώνει τις προσεχείς ημέρες ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων «Ο Θέογνις», στον χώρο του συλλόγου, στην κεντρική πλατεία Μεγάρων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνονται οι νεότερες εκδηλώσεις.
Σας περιμένουμε!
—
Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων:
– Κινηματογραφικές προβολές
Κάθε Δευτέρα κινηματογραφικές προβολές, ανά θεματικές κατηγορίες-ανακοίνωση των ταινιών στα κοινωνικά δίκτυα του «Θέογνι».
Πρεμιέρα : Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 202 με προβολή της ταινίας “Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ” (“Good Will Hunting”)
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη.
– “Jam Nights” : Ανοιχτός χώρος για νέους μουσικούς κάθε Τετάρτη
Από την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη από τις 7.30 μ.μ., η αίθουσα του Συλλόγου ανοίγει σε νέους μουσικούς για να μοιραστούμε μαζί νέες μελωδίες.
Ώρες: 7.30 έως και 22.30
Για την συμμετοχή νέων μουσικών, απαραίτητη η επικοινωνία για συντονισμό: [email protected] – fb Ierotheos Dritsas
– Σινεμά για παιδιά
Από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή ταινίες για παιδιά
Πρεμιέρα : Κυριακή 27 Νοεμβρίου με προβολή της ταινίας «Ο Μικρός Πρίγκιπας».
Ώρα έναρξης: 6.00 μ.μ.
Απαραίτητη η συνοδεία ανηλίκου από γονέα/κηδεμόνα/συνοδό.
Είσοδος ελεύθερη.
– Διάλεξη «Υπάρχω, γιατί συνυπάρχω», με ομιλητή τον Ψυχολόγο, Κοινωνικό Λειτουργό, Αναλυτή Ομάδας, Θεραπευτή Ζεύγους και Οικογένειας Σπύρο Σούντη, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στις 7:30 μ.μ. στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Θέογνις».
Όλοι μας, στην καθημερινότητά μας, γιατί είμαστε τόσο ευέξαπτοι; Γιατί αισθανόμαστε τόσο απειλημένοι από την συμπεριφορά των άλλων; Γιατί δεν αισθανόμαστε να συμπλέουμε μαζί;
Η επικαιρότητα αλλά και η καθημερινότητα γίνεται όλο και πιο δύσκολη και σκληρή: Πού κρύβεται τόση βία; Πώς γίναμε οι άνθρωποι τόσο απάνθρωποι; Πού μπορεί να φτάσει αυτό;
Ο Ψυχολόγος – Κοινωνικός Λειτουργός, Αναλυτής Ομάδας, Θεραπευτής Ζεύγους και Οικογένειας Σπύρος Σούντης ανοίγει αυτόν τον διάλογο με το ευρύ κοινό αλλά και με εκπροσώπους συλλόγων, σωματείων, ομάδων και φορέων, για να βρούμε απαντήσεις, όλοι μαζί.