ΕκκλησίαΣημαντικότερα

“O Mεγαρίτικος Γάμος” στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου

 

Με την πρώτη επίσημη παρουσίαση και προβολή του Λαογραφικού Ντοκιμαντέρ «Ο ΜΕΓΑΡΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ» ξεκίνησε την προσφορά του στον τόπο μας το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου.

Είναι, όπως λέει ο Ηγούμενος π. Χρυσόστομος, μια προεξαγγελτική εκδήλωση της από εδώ και πέρα προσφοράς της Ιεράς Μονής και του Πολιτιστικού της Κέντρου.

Στο συνεδριακό χώρο, λοιπόν, του Πολιτιστικού Κέντρου την Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, το βραδάκι, ώρα 7.30 προβλήθηκε το Λαογραφικό Ντοκυμαντέρ «Ο ΜΕΓΑΡΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ», που γυρίστηκε στα Μέγαρα τον Δεκέμβριο του 2021, από τη Μονή σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ και τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη και με τη συμμετοχή των μελών του ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ παρ. ΜΕΓΑΡΩΝ και τη βοήθεια του MEGA, που έκανε δωρεάν τη σκηνοθεσία και το μοντάζ.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αποθέρι»: Μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός στα Μέγαρα στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «2023 Ελευσίς» με χρηματοδότηση Περιφέρειας Αττικής

Aleka Stamatiadi

Διαμαρτυρία κατά του κλεισίματος της Εθνικής Τράπεζας στην Νέα Πέραμo

Εκλογές Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή