Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο ο κύριος Κώτσηρας συνομίλησε με τον Υφυπουργό, συζητώντας για θέματα αρμοδιότητας του, όπως η συγκοινωνιακή ενίσχυση στη Δυτική Αττική. Στα πλαίσια της συζήτησης αναφέρθηκαν στα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν κάθε Δήμο της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής ξεχωριστά. Ανάμεσα στα ζητήματα που τέθηκαν υπόψη του Υφυπουργού, ήταν και η συγκοινωνιακή βελτίωση στην περιοχή της Κινέτας μετά την πρόσφατη καταστροφή, καθώς και η επαναφορά των γραμμών του ΟΑΣΑ στις οποίες υπήρξε πρόβλημα στους Δήμους Ασπροπύργου και Φυλής.
Ο κ. Κώτσηρας και ο κ. Κεφαλογιάννης δεσμεύτηκαν από κοινού για διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, ώστε να επιλυθούν σταδιακά όλα τα ζητήματα προς όφελος των πολιτών.