ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Εθελοντική δωρεά μυελού των οστών στο “Θέογνι”

Το ΚΕΔΜΟΠ διοργανώνει την Τετάρτη 4 Ιουλίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Θέογνις”, δράση εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

(Η δράση ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών)

Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως η λευχαιμία (ο πιο συνήθης καρκίνος στα μικρά παιδιά) και το λέμφωμα.

Δίνοντας λίγο σάλιο, καθένας από εμάς (ηλικίας 18-50 χρονών, σε καλή κατάσταση υγείας) μπορεί να γίνει εθελοντής δότης και, μέσα από αυτήν την πράξη αλτρουισμού, ίσως μια μέρα σώσει μια ζωή.

Γιατί καθένας μας μπορεί να είναι ο Ένας και μοναδικός συμβατός δότης για έναν ασθενή σε ανάγκη μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Αν βρεθεί συμβατός, μπορεί να προσφέρει το πολύτιμο μόσχευμα απλώς δωρίζοντας αίμα (μέσω λευκαφαίρεσης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Μέ πίστι στον Θεόν, με κουράγιο ψυχικό, ἀλλά καί μέ τήν ἐνίσχυσι της αγίας Παρασκευής και πάλιν θα προχωρήσωμεν”

2.130.000 ευρώ στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για τα πεζοδρόμια στη Βαρέα

Εγγραφές στο λογισμικό ΚΕΠ Υγείας Μεγάρων