ΠολιτισμόςΣημαντικότερα

Ζωντάνεψε με συναυλία νέων μουσικών το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην κεντρική πλατεία Μεγάρων (video)

Με ζωντάνια που έδωσαν νέοι -μαθητές οι περισσότεροι-μουσικοί “έκλεισε” το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου 2025, στην κεντρική πλατεία Μεγάρων.

Στη συναυλία που ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και συνεχίστηκε με ελληνικό ρεπορτόριο, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους το μουσικό σχήμα με τους: Σωτήρης Καρδάτος, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Μάριος-Ανδρέας Παπανικόλας, Σπύρος Παπανικόλας, Ζώης Πατέλης, Αναστάσης Μεϊντάνης, Στέλιος Μέξιας.

Η πλατεία γέμισε κόσμο και μουσικές από νέους συμπολίτες μας μουσικούς, που “ξύπνησαν” την ελπίδα για πολιτιστικά δρώμενα στην πόλη μας και που πραγματικά άξιζε να ακούσουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο Μοναστήρι της στο Μάζι

Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο των Μεγάρων

«Άγιοι και ήρωες μιας φωτεινής, νοσταλγικής Ελλάδα»