Αθλητισμός

Προς διάθεση τα διαρκείας του Βύζα

…μπορεί το χρηματικό ποσό που προτίθεται να καταβάλει η εταιρεία «FANIS S.A.» να είναι πολύ σημαντικό, στην… εκκίνηση του φετινού Βύζαντα, ωστόσο, τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου ως χορηγία δεν φθάνουν ούτε για το 1/3 του προϋπολογισμού που απαιτείται για να «βγει» χωρίς προβλήματα η χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Βύζας έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας. Αυτό σε πρώτη φάση μπορεί να γίνει με την αγορά των καρτών διαρκείας, ενόψει της νέας χρονιάς. Όσο πιο πολλά εισιτήρια διαρκείας διανεμηθούν το προσεχές διάστημα, τόσο πιο σημαντική θα είναι η συνεισφορά των αγνών οπαδών του συλλόγου στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο απ’ την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Με συνθήματα τα: «Πάρε θέση στην νέα αρχή» και «Όλοι μαζί», οι παράγοντες του Βύζαντα καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ν’ αφήσει πίσω του την καταστροφική διετία της διοίκησης Σωτήρη Μαυρονάσιου – Κώστα Κοσσυβάκη και να βάλουν ένα… λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τη φετινή σεζόν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας του «Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ» για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015, με την ομάδα της πόλης των Μεγάρων να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα περιλαμβάνει:

Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος 2014-2015.

Όλους τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου 2014-2015

Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.

Οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ομάδας, στο δημοτικό γήπεδο των Μεγάρων και ώρες 18:00 έως 20:00 καθημερινά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το τεχνικό επιτελείο κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσουν μια αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα και ευχαριστούν όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα και πίστεψαν στην νέα προσπάθεια, στο νέο ξεκίνημα για έναν Βύζα ισχυρό και δυνατό.

«Πάρε θέση στην νέα αρχή» «Όλοι μαζί»

Οι τιμές των εισιτήριων διαρκείας είναι:

VIP € 200

Απλά € 100

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βύζας Μεγάρων-Πανελευσινιακός 0-0

Aleka Stamatiadi

Βύζας: “Ταβάνι” η 6η θέση

Βύζας: Ανακοίνωσε Μοντεσάντο & Παϊκόπουλο

Aleka Stamatiadi