ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου εξετάζεται να ανοίξουν τα καφέ

H κυβέρνηση ζήτησε από την Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα, στις 25 Μαΐου τα καταστήματα εστίασης, καφέ κλπ, εφόσον φυσικά τα επιδημιολογικά δεδομένα της εξέλιξης της πανδημίας  το επιτρέπουν.

Η μέχρι σήμερα εμπειρία δείχνει ότι όπου έχουμε άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με οργανωμένο τρόπο και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων, τα αποτελέσματα είναι θετικά, επισημαίνουν πηγές του Μαξίμου.

Η άρση των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζεται, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη γνώμη των ειδικών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε με σταδιακά, αλλά σταθερά βήματα να επιστρέψουμε σε μια νέα καθημερινότητα.

Να θυμίσουμε ότι από τη Δευτέρα, 18 Μαΐου, ανοίγουν τελικά και τα εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να ανοίξουν την 1η Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογές και νέο Προεδρείο στο Σύλλογο Επιστημόνων Μεγάρων

Αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Βύζα στον εορτασμό 28ης Οκτωβρίου στα Μέγαρα

Πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού Όμορφες Πόλεις σε ταβέρνα στα Μέγαρα