Πολιτική

Στο ΚΑΠΗ Μεγάρων η Ομάδα Μελών ΣΥΡΙΖΑ

“Στο σχεδιασμό του τμήματος Ασφαλιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η λειτουργία πλήρους υπηρεσίας του ΕΦΚΑ στα Μέγαρα”

Μέλη της Ομάδας μελών ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής: κ. Ανδρέα Νεφελούδη και κ. Διονυσία Στεφάτου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο κατάστημα του ΚΑΠΗ ΜΕΓΑΡΩΝ.

Παρουσιάστηκαν στα μέλη της δομής οι 6 εθνικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ειδικότερα στα θέματα των συντάξεων και του ασφαλιστικού συστήματος.

Συγκεκριμένα για τους συνταξιούχους, οι δεσμεύσεις του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής:
α. επιστροφή αναδρομικών στους συνταξιούχους σε 3 ετήσιες δόσεις.
β. επαναφορά 13ης σύνταξης του 2019 για συντάξεις έως 500 ευρώ, ποσοστιαία για ανώτερα κλιμάκια.
γ. αύξηση συντάξεων όπως ορίζει ο Νόμος 4475/2017 του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Νεφελούδης ενημέρωσε ότι στο σχεδιασμό του τμήματος Ασφαλιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η λειτουργία πλήρους υπηρεσίας του ΕΦΚΑ στα Μέγαρα προς εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της περιοχής μας.

«Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και το ραντεβού για περαιτέρω ενημέρωση στα ζητήματα των συνταξιούχων, ανανεώθηκε για το άμεσο επόμενο διάστημα», όπως αναφέρει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΜΕΓΑΡΩΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων του συνδυασμού με Υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων τον Κλεάνθη Βαρελά

Νέος Γραμματέας Κ.Ο. & Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι στην ΝΔ

Ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» με νέο ιατρικό προσωπικό

Aleka Stamatiadi