Αθλητισμός

Πρώτη προπόνηση για την νεμ

Πρώτη της ΝΕΜ με λάμψη από Α1 και οδηγίες για την προστασία από τον κορωνοϊό
Με όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές προφυλάξεις αλλά και με… αίγλη βγαλμένη απ’ το μέλλον η ΝΕΜ ξεκίνησε την προετοιμασία της το απόγευμα της Δευτέρας 17ης Αυγούστου στην NEM BC ARENA.
Στην πρώτη προπόνηση, παρόντες τα μέλη του Δ.Σ., αρκετά VIP Gold members όπως και φίλαθλοι, τηρώντας τα μέτρα και κρατώντας αποστάσεις χειροκροτήσαν τα παιδιά στην νέα προσπάθεια τους.
Παρόντες όλο το ιατρικό team της ομάδας, οι παθολόγοι ιατροί Δημήτριος Χατζόπουλος και Μάριος Χατζόπουλος, ο ορθοπαιδικός ιατρός και γενικός υπεύθυνος αποθεραπείας Μιχάλης Δαγιακίδης, ο επικεφαλής του physio staff φυσικοθεραπευτής Βαλάντης Ρίζος και ο προσωπικός φυσικοθεραπευτής της ομάδος Γιώργος Φυλακούρης, έκαναν τα απαραίτητα τεστ, έδωσαν τις πολύτιμες επιστημονικές συμβουλές τους και θωράκισαν την ομάδα μας στη μάχη κατά του covid 19.
Τους παίχτες καλωσόρισαν ο πρόεδρος Σπύρος Κορώσης, ο Αντιπρόεδρος Θόδωρας Μήτσος, ο Γ. Αρχηγός Γιάννης Κουτσουβάνος και ο Έφορος Μπάσκετ Γιάννης Δομπρογιάννης εκπροσωπώντας όλο το Δ.Σ..
Σημαντική παρουσία ο γνωστός παράγοντας του χώρου Γιώργος Μποζιονέλος, που επί σειρά ετών αποτέλεσε έναν απ’ τους σημαντικούς διοικητικούς παράγοντες του Μανδραϊκού, ο οποίος φαίνεται ότι ενώνει τις δυνάμεις του με αυτές των ανθρώπων της ΝΕΜ για να δούμε την «φλόγα» ακόμα πιο ψηλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλαίμαχοι ΝΕΜ-ΑΟΜ για τον Χάρη

Aleka Stamatiadi

NEM: Άλλη ομάδα…

Aleka Stamatiadi

Προκήρυξη 2ου Αγώνα Λιμένων Μεγάρων-Ν. Περάμου