Μια υπέροχη διάσωση της ομάδας μας !!! Αλεπουδακι
γράφουν χαρακτηριστικά τα μέλη του “Αδέσποτου παλμού” που ειδοποιήθηκαν από αστυνομικό που βρήκε το ζωάκι στον κεντρικό δρόμο της Νέας Περάμου σήμερα.


Ο αστυνόμος διέσωσε το ζώο και ειδοποίησε το σωματείο να περιθάλψει το νεογέννητο όπως νόμιζε σκυλάκι, όπως το φιλοζωικό σωματείο της περιοχής μας επικοινώνησε με την ΑΝΙΜΑ και διαπίστωσαν ότι είναι μικρή αλεπού.
Το μικρό ζωάκι κινδύνευε άμεσα από αμάξια καθώς είναι κεντρικός δρόμος και ο καιρός αυτές τις μέρες στα Μέγαρα είναι κρύος με πολύ δυνατό αέρα.



Μας ενημέρωσε η κινητή μονάδα αστυνομίας πως βρήκαν σε κεντρικό δρόμο της Νέας Περάμου ένα νεογέννητο μωράκι. Ο αστυνομικός το πήρε στην αγκαλιά του και χρειάστηκε βοήθεια.
Επικοινώνησε μαζί μας επειδή δεν μπορούσε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην υποχρέωση ενός νεογνού .Με το που το είδαμε κάτι δεν μας έκανε από κουτάβι!!!ούτε γατάκι ούτε σκυλάκι Ούτε σκατζοχοιρακι!!!!
Επικοινωνησαμε με ΑΝΙΜΑ και μας επιβεβαίωσαν πως είναι αλεπουδακι!!!!! Σήμερα θα το ταΐσουμε με γαλατακι όπως κάνουμε με κάθε μωράκι και αύριο θα επικοινωνήσουμε μαζί τους!!!!!!
Βρισκεται στο σπίτι εθελόντριας και το μικρό μας έχει τρελάνει!!!!!!!!!!!
Όλη σας την θετική ενέργεια για αυτό το υπέροχο αλεπουδονι!!!!!!
Για μια ακόμα φορά ένα τεράστιο
μπράβο
στο ΑΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Και στα υπέροχα αυτά παιδιά!!!!!
Με εκτίμηση
Η ομάδα
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE
Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων