Αντίστροφα μετρούν οι μέρες για την έναρξη της “Μεγάρων γη“, ως αγροφεστιβάλ, και εκτός από τα περίπτερα των αγροτών-παραγωγών και τις συναυλίες στο ανοιχτό θεατράκι, ενδιαφέροντα είναι τα βιωματικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της “Μεγάρων γη”, φέρνοντας στο προσκήνιο τα πλεονεκτήματα της μεγαρικής γης.
ΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ
Συγκεκριμένα, από τη σελίδα του αγροφεστιβάλ ανακοινώθηκαν δύο μοναδικά βιωματικά workshops από την Openfarm.

Μάθετε για τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων της Μεσογείου.


Δημιουργήστε το δικό σας αστικό μποστάνι!



ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Βιωματικό Σεμινάριο Μαγειρικής με την σεφ και δημοσιογράφο γεύσης, Ιωάννα Σταμούλου πραγματοποιείται την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, 19:00 – 21:30
Δημιουργούμε μαζί:
Σαγανάκι με μύδια 

Κρέμα με πρόβειο γάλα, ινδοκάρυδο και πράσινο φιστίκι 



Ταβούκ γκιοκσού (Πολίτικη κρέμα) 

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, 19:00 – 21:30
Συνεχίζουμε με παραδοσιακές λιχουδιές:
Μελαλευριά με πράσινο φιστίκι κελυφωτό 

Μουστοκούλουρα και ταρτάκια μουστοκούλουρου με γέμιση μουσταλευριάς 

Μουσταλευριά 


