ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Λ. Κοσμόπουλος: Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και πολιτικής προστασίας στην πυρκαγιά στη Βλυχάδα

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά -αποφεύχθηκαν τα χειρότερα- στη Βλυχάδα στην Νέα Πέραμο
Άμεσα αντιμετωπίστηκε με κινητοποίηση δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της πολιτικής προστασίας η φωτιά που ξέσπασε στην Βλυχάδα.
Το σημείο ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο καθώς είναι στην “αρχή” του δάσους και αν το πύρινο μέτωπο εξελισσόταν θα συνέχιζε στις όμορες δασικές περιοχές, των Βιλλίων, κ.ο.κ. Όμως, ευτυχώς, εγκαίρως, μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών οχημάτων (πάνω από είκοσι) με τη βοήθεια και αεροπλανοφόρων αντιμετώπισαν την πυρκαγιά.
Κινητοποιήθηκαν συνολικά άμεσα 36 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ, 10 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Εκεί βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος που συντόνισε τις ενέργειες και σε ανάρτηση του ευχαριστεί για την άμεση επέμβαση τους άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και στους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών: “Ενα ευχαριστώ στον γραμματέα πολιτικής προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου για την άμεση αποστολή πυροσβεστικών αεροσκαφών και ισχυρών δυνάμεων στους πρόποδες του όρους Πατέρα στην Άνω Βλυχαδα σε μια περιοχή με πλούσια δασική βλάστηση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αύξηση εισαγωγών ασθενών με covid-19 στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Aleka Stamatiadi

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου τα προνοιακά επιδόματα από στο Δήμο Μεγαρέων

Aleka Stamatiadi

Βίντεο: Η ΝΔ σε εκλογική ετοιμότητα