ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Κουνούπια και ζωύφια στη Βαρέα

Ίσως να υπάρχουν και άλλα σοβαρότερα προβλήματα στην κοντινότερη παραλία της πόλης των Μεγάρων, στη Βαρέα, όπου βρίσκουν διέξοδο για βόλτα, περπάτημα, κολύμπι, καφέ και νυχτερινή έξοδο.

Όμως τα κουνούπια και τα ζωύφια έχουν αυξηθεί αφού δεν καθαρίζεται και δεν ψεκάζεται το σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες, κάτω από τη γέφυρα της Βαρέας.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος της Βαρέας έχει καθαρίσει πριν λίγες εβδομάδες, αλλά οι περίοικοι και οι καταστηματάρχες περιμένουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να προχωρήσουν σε ψεκασμούς αφού η κατάσταση, εκτός από ενοχλητική και δυσάρεστη, είναι και επικίνδυνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Επιτέλους ξεκινήσανε την υλοποίηση έργων Διοίκησης Σταμούλη”: Δελτίο τύπου του Γρ. Σταμούλη

Αναμετρώνται στις πλατείες: Οι κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των 2 αντιπάλων για τον Δήμο Μεγαρέων αύριο

Aleka Stamatiadi

Οριστικό τέλος στη μετεγκατάσταση των Ρομά στο Κανδήλι