Πολιτική

Κινέζοι επισκέπτες στα Μέγαρα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς, επισκέφθηκαν την πόλη μας ομάδα Κινέζων αξιωματούχων τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου.

Η κινεζική αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων, τον αρχαιολογικό χώρο της Κρήνης του Θεαγένους, επισκέφθηκε το ελαιοτριβείου Νικολάου, ώστε να παρακολουθήσουν οι Κινέζοι φιλοξενούμενοι, την παραγωγή ελαιολάδου και συλλογή ελαιοκάρπου. Μίλησαν με τον Δήμαρχο Γρ. Σταμούλη και τους εκπροσώπους της περιοχής.
Στην εκδήλωση καλωσορίσματος της αντιπροσωπείας, παρευρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι, αιρετοί, ο κος Μιχάλαρος Ιωάννης, επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ Αδριανός Μιχάλαρος, ο Αντιπρόεδρος ΕΕΠ Άγγελος Μακρυγιάννης και εκπρόσωποι φορέων.

Με τη συνάντηση αυτή υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας και αδελφοποίησης, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και δόθηκαν, στην Κινεζική αντιπροσωπεία, προϊόντα της Μεγαρικής γης. Η κινεζική αντιπροσωπεία, μοίρασε επίσης, αναμνηστικά δώρα στους παρευρισκομένους.

 

dimoskinezoi1

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη συντονισμού αντιδράσεων για το καλώδιο υπερυψηλής τάσης

Γιώργος Βλάχος: «Δεν μπορούμε να δώσουμε λευκή επιταγή στο άγνωστο αύριο»

Aleka Stamatiadi

Νέες Διοικήσεις ΔΗΚΕΔΗΜΕ-Ηροδώρου αποφασίζονται την Τρίτη