ΠολιτικήΣημαντικότερα

Ευαγ. Μεϊμαράκης: “Άλλες προτάσεις οδηγούν στο χάος”

Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας στο Στρατουδάκειο

[quote] «Απαιτείται σταθερότητα για να έχουμε θετικά αποτελέσματα»[/quote]

Σε κρίσιμο χρονικό σημείο για τη συνέχιση της κυβερνητικής θητείας, με ορόσημο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, από την ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής, την ΤΟ Μεγάρων και την ΟΝΝΕΔ Δυτ. Αττικής, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στο Στρατουδάκειο.

Κεντρικός ομιλητής ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, που μίλησε τόσο για την ιστορία του κόμματος, όσο και για τη σημερινή συγκυρία που όπως τόνισε βρίσκει την ΝΔ ενωμένη να απευθυνθεί στους πολίτες, αν αυτό χρειαστεί, αφού «μιλήσουν πρώτα οι βουλευτές» στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Αισιόδοξος για την πορεία της κυβέρνησης, επεσήμανε ότι σύντομα θα υπάρξουν καρποί των θυσιών που έγιναν και για αυτό δεν πρέπει να στηθούν κάλπη νωρίτερα της εξαντλήσεως της θητείας.

Αισιόδοξος και για την δεξαμενή των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι υπάρχουν στη λεγόμενη “αδιευκρίνιστη ψήφο”, στους απέχοντες, στα μικρά “ευκαιριακά” όπως τα χαρακτήρισε κόμματα που ανήκουν στον ευρύτερο παραταξιακό χώρο της ΝΔ.

Ομιλία απηύθυνε και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτ. Αττικής Θαν. Δρένης, καθώς και ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δυτ. Αττικής Nίκος Παπασωτηρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, οι βουλευτές ΝΔ Περιφέρειας Αττικής Γεωργία Μαρτίνου, Γ. Βλάχος και Θαν. Μπούρας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Σεραφείμ Τσόκας, οι πολιτευτές Ν. Καντερές, Απ. Σταύρου, ο πρώην Υπουργός Π. Δούκας, ο πρώην Δήμαρχος Μεγαρέων Γ. Μαρινάκης, η πρώην Γραμ. Περ. Σ/λίου Αττικής Κατ. Πιπιλή, η Αντιδήμαρχος Βαν. Μαυροειδή, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Κώτσηρας, αρκετοί πολιτευτές, κ.ά.

 

nd1012141015 nd1012141016 nd1012141017 nd1012141018 nd1012141019 nd1012141020 nd1012141011 nd1012141012 nd1012141013 nd1012141014

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Οικονόμου: «Παρών στον αγώνα» με την ΝΔ

Ε. Λιάκος: Να σπάσει η σιωπή

Η νέα ταινία του Θόδωρου Μαραγκού με τον Πέτρο Ξεκούκη γυρίζεται στα Μέγαρα