Πολιτική

Ένταξη της ΔΗΚΕΔΗΜΕ στο πρόγραμμα Κοινωνικής Eταιρικής Ευθύνης “Society”  της  Megara Resins S.A

 

Διανύοντας το 61ο έτος λειτουργίας της, η Megara Resins δημιουργεί το πρόγραμμα «Society» που αποτελεί τη συνέχεια της φιλοσοφίας των κ.κ. Χρήστου και Κώστα Φάνη, για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας των Μεγάρων.

Είναι ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει δράσεις και χορηγίες με επίκεντρο την καλύτερη ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την υγεία, το περιβάλλον και κάθε πρωτοβουλία που προωθεί την κοινωνική συνοχή και τη βιώσιμη ανάπτυξη των Μεγάρων.

Προς αυτή την  κατεύθυνση, η Megara Resins στηρίζει την έκθεση «13η Μεγάρων Γή» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, που σκοπό έχει την ανάπτυξη & προβολή των τοπικών προϊόντων & επιχειρήσεων με απώτερο στόχο την ανάδειξη της πόλης των Μεγάρων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Οικονομικός Διευθυντής και εκπρόσωπος  της Megara Resins κ. Ιωάννης Σακκέτος  και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗΚΕΔΗΜΕ)  κ. Ιωάννης Καλλιπόζης, επικύρωσαν την  συμμετοχή της «13ης Μεγάρων Γη»  στο πρόγραμμα «Society».

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Κος Καλλιπόζης,  εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του και ευχαρίστησε θερμά τον Κο Ιωάννη Σακκέτο για την ένταξη της έκθεσης  «13ης Μεγάρων Γη»  στο πρόγραμμα  «Society» της Megara Resins.

Όπως ανέφερε  χαρακτηριστικά, «η  ανταπόκριση της MEGARA RESINS,  στο αίτημα μας για την στήριξη της «13ης Μεγάρων Γη»,  ήταν άμεση και καθολική, που   αποδεικνύει έμπρακτα την πολυεπίπεδη  προσφορά  της MEGARA RESINS στον Δήμο και στην πόλη μας».

Αυτό, όπως επεσήμανε ο ίδιος,  «μας κάνει  ιδιαίτερα αισιόδοξους  στο να επεκτείνουμε περαιτέρω την μεταξύ μας συνεργασία στην βάση ενός μακροχρόνιου ολοκληρωμένου προγράμματος  δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας για την ευόδωση των κοινών μας στόχων.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιτήματα Ενεργών Πολιτών Νέας Περάμου σχετικά με την επερχόμενη δομή μεταναστών στην Νέα Πέραμο και γενικότερα στον Δήμο Μεγαρέων

“Σκοπός μας να κερδίσουμε χρόνο”

Συνάντηση Δημάρχου Μεγαρέων-Υπουργού Εσωτερικών