Ένα χρυσό μετάλλιο, τέσσερα αργυρά και τρία χάλκινα ήταν η συγκομιδή του Νηρέα Νέας Περάμου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων / παγκορασίδων το οποίοι διεξήχθη το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στοκ κλειστό Γιώργος Τσαλδάρης της Νέας Περάμου.
Συμμετείχαν 30 σωματεία από την Αττική, την Εύβοια και τα νησιά.
Το χρυσό κατέκτησε στο δίζυγο, κατηγορία Δ2, η Μαρίζα Κοκκώνη καθώς και το χάλκινο στο σύνθετο ατομικό ενώ σημαντική είναι η κατάκτηση από τον Νηρέα της δεύτερης θέσης στο σύνθετο ομαδικό στο οποίο πρώτος ήταν ο Πανιώνιος και Τρίτη η Ειρήνη Περιστερίου.
Η ΝικολέτταΚαριώρη, κατηγορία Δ1 πήρε ένα αργυρό στο σύνθετο ατομικό και στο άλμα καθώς και δύο χάλκινα, στο δίζυγο και στη δοκό ισορροπίας και η Φωτεινή Δάμου, Δ1, ένα αργυρό στις ασκήσεις εδάφους.
Άψογα διοργανωμένο το πρωτάθλημα με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσεγκέλη, έφορο του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ο οποίος πλαισιώθηκε από ικανότατα στελέχη – κριτές του αθλήματος.
Οι αθλήτριες του Νηρέα πήραν μέρος επίσης στον αγώνα 8ο Κύπελλο Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκη, το διήμερο 22 και 23 Απριλίου.
Απολογισμός μεταλλίων
Κύπελλο Θερμαϊκού
α) Παγκορασίδες
- Μαρία-ZωήΚοκκώνη (2η στο σύνθετο ομαδικό, 3η στο σύνθετο ατομικό)
- ΝικολέτταΚαριώρη (2η στο σύνθετο ομαδικό, 3η στο σύνθετο ατομικό)
- Φωτεινή-Δανάη Σύρακα (2η στο σύνθετο ομαδικό, 2η στο σύνθετο ατομικό)
- ΦωτεινήΔάμου(2η στο σύνθετο ομαδικό)
- ΡαφαηλίαΚαλδάνη (2η στο σύνθετο ομαδικό)
β) Κορασίδες
- Καραχάλιου Αθανασία (7η στο σύνθετο ατομικό)
- Τζιβλέρη Ευθαλία (10η στο σύνθετο ατομικό)
Αγώνες ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθησαν στην Νέα Πέραμο στις 6 Μαΐου(A’ Φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής)
α)
- Μαρία-ZωήΚοκκώνη(1η στο Δίζυγο, 2η στο σύνθετο ομαδικό, 3η στο σύνθετοατομικό)
- ΝικολέτταΚαριώρη (2η στο σύνθετο ομαδικό, 2η στο σύνθετο ατομικό, 2ηθέση στο Άλμα, 3η στο Δίζυγο, 3η στην Δοκό)
- Φωτεινή Δάμου (2η στο σύνθετο ομαδικό, 2η στο έδαφος)
- Φωτεινή-Δανάη Σύρακα (2η στο σύνθετο ομαδικό)
- Νεκταρία Χατζηαντωνίου (2η στο σύνθετο ομαδικό)
- Σωτηρία Ελευθερίου (2η στο σύνθετο ομαδικό)
- ΡαφαηλίαΚαλδάνη (2η στο σύνθετο ομαδικό)
Οι ανωτέρω αθλήτριες, θα αγωνιστούν και στους τελικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 10 και11 Ιουνίου