Κοινωνία

Εκπαιδευτική δράση του 3ου Γυμνασίου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μεγαρέων

Την Παρασκευή 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Στρατουδάκειο εκπαιδευτική δράση του Τρίτου Γυμνασίου Μεγάρων με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Μεγάρων και Νέας Περάμου.

Το θέμα της εκπαιδευτικής δράσης ήταν οι “δρόμοι” που ανοίγονται στους μαθητές μετά το Γυμνάσιο και το Εργατικό Δίκαιο που διέπει την παιδική εργασία.

Οι έγκριτοι ομιλητές κέρδισαν μαθητές και γονεις  και πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος των ομιλιών ζωντανός διάλογος σε ένα εξαιρετικό κλίμα που έδειξε το πόσο σημαντικό είναι τέτοιες δράσεις να πραγματοποιούνται για τους μαθητές των σχολείων μας.

Χαιρετισμό απεύθηνε ο Δήμαρχος Μεγάρων και Νέας Περάμου κ.Γρηγόρης Σταμούλης, ενώ το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ.Κ.Φυλακτός, ο Δημ.Σύμβουλος κ.Άγγελος Μακρυγιάννης ,οι υποψήφιοι Βουλευτές κ.Α.Υψηλάντης  και κα Μ.Ακαμιωτάκη, πλήθος έγκριτων Εκπαιδευτικών και Εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων της πόλης μας και πολλοί μαθητές και γονείς.

Τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης τον είχε η Διευθύντρια του Τρίτου Γυμνασίου κα Ελένη Ρήγα και υπήρχαν πλήθος χορηγίες από καταστήματα της πόλεως μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Ανδριανός Μιχάλαρος

Κάλεσμα Υπουργείου σε ιδιώτες γιατρούς να ενισχύσουν το ΕΣΥ

Γενική Συνέλευση στον “Κούρο”