Εκκλησία

«Εις οικοδομήν του σώματος του Χριστού»

 

 

Ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Αντύπας Νικηταράς ομιλητής τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στην Κροκίδειο Αίθουσα στη Μητρόπολη Κορίνθου

 

Γίνεται γνωστό ότι σύμφωνα με το  καταρτισθέν Πρόγραμμα των εσπερινών Κατηχητικών Συνάξεων 2018 – 2019 με τον τίτλο: «Εις οικοδομήν του σώματος του Χριστού», την προσεχή Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, στις 6.00 το απόγευμα στην «Κροκίδειο» Αίθουσα στην Κόρινθο (παραπλεύρως του Επισκοπείου), θα ομιλήσει ο Προηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Πάτμου, Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Αντύπας Νικηταράς με θέμα: «Ο Άγιος Αμφιλόχιος της Πάτμου ως πνευματικός πατέρας».

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ομιλία του Πανοσ. Αρχιμ. π. Αντύπα Νικηταρά για να πληροφορηθήτε τα περί της εναρέτου ζωής και πολιτείας του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας και να διδαχθήτε από τις συμβουλές και το παράδειγμα του. Το διάλογο θα συντονίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξελέγη η νέα Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου-Μακρυνού Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Θυρανοίξια στον Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Κοιμητήριο Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Απόηχοι Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Ιεραποστολικής Συνοδοιπορίας της πόλης μας