ΑΝΤΙ-ΣΤΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ «ΘΕΟΓΝΙ»
«Δημιουργώ μέσα από το άγχος» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης υπό την αιγίδα του Δήμου στην αίθουσα του Συλλόγου «Θέογνις» την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 8.15 μ.μ.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα μιλήσουν ο Κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος κ. Σπύρος Σούντης και η ψυχολόγος Κα Έλενα Μπισταράκη.
Θα παρουσιαστεί ακόμα θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Ο εν(ο)ικος» σε σκηνοθεσία και κείμενο της Ευγενίας Σάλτα, θα παίξουν Παναγιώτης Σταμπόλας
και Μαρία Καραντώνη, χορός: Γιάννης Μήτσος
Μαρισία Σπίνου, Τσέλο : Στράτος Χούσος.
Ήδη, πρίν από μερικούς μήνες στον χώρο του Εργαστηρίου Εικαστικών τεχνών του Δήμου Μεγαρέων, οργανώθηκε η “ομάδα antistress Μεγάρων” όπου προσφέρθηκαν εθελοντικά και αμισθί, η Κα Ελευθερία Χαλόφτη ανέλαβε τη θεραπεία μέσα από την γραφή, η Κα Φούλη Λιάσκου – Κοροπούλη, εργασιοθεραπεία με κάθε είδους κατασκευές και ο Κος Μάκης Σταυράκης, τον τομέα της Μουσικοθεραπείας, με στόχο να επιτευχθεί δημιουργικά η διαχείριση του άγχους και του stress με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και του Δήμου Μεγαρέων.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, ώρα 8.15 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου ο “ΘΕΟΓΝΙΣ”, η ως άνω ομάδα Antistress, οργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση του θέματος «Δημιουργώ μέσα από το άγχος».