ΚοινωνίαΣημαντικότερα

“Δεν γίνεται να ανοίξει το λιανεμπόριο στις 29 Μαρτίου”

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξει το λιανεμπόριο στις 29 Μαρτίου με τα δεδομένα που καταγράφονται μέχρι στιγμής στο μέτωπο της πανδημίας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι πρωτεύοντα ρόλο διαδραματίζει η δημόσια Υγεία.

Ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑϊ, επεσήμανε ακόμη πως εφόσον καταστεί αναγκαίο, η κυβέρνηση θα προχωρήσει και με επιπλέον επιτάξεις κλινικών, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτή είναι μια διαδικασία που έχει κόστος.

Ανέφερε ότι υπάρχει ενδεχόμενο το Πάσχα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, ενώ δεν απέκλεισε δεν την πιθανότητα να επιταρεπέι και η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Ευχήθηκε τέλος, αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή,  να είναι το τελευταίο lockdown.

Υπενθυμίζεται ότι χθές τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν ήταν 1.707, οι νέοι θάνατοι ασθενών ήταν 69, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων ήταν 681.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστά σχολεία και την Παρασκευή στη Δυτική Αττική

8o Motor Festival στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

Βράβευση μαθητών που έχουν διακριθεί σε μαθήματα & αθλήματα