ΠολιτικήΣημαντικότερα

Ανακατατάξεις: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις εκλογές στον Δήμο Μεγαρέων

Ανακατατάξεις για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου μέσα στον Αύγουστο, ενώ ο χρόνος που έχει απομείνει για την προεκλογική περίοδο, την συσπείρωση ψηφοφόρων, τη συγκέντρωση υποψηφίων συμβούλων αλλά και την ανάπτυξη διαλόγου και θέσεων των υποψηφίων για τον Δήμο Μεγαρέων μετρά αντίστροφα.

Αυτές τις ημέρες οι εξελίξεις είναι πυκνές, όπως και οι ανακοινώσεις υποψηφίων δημάρχων αλλά και συμβούλων από πλευράς συνδυασμών.

Για να μην μακρηγορούμε στο πώς κινήθηκαν οι (παρα) πολιτικές διεργασίες, ως τη στιγμή του πιεστηρίου της Ε, δηλώνουν Υποψήφιοι Δήμαρχοι Μεγαρέων οι (με αλφαβητική σειρά):

  1. Κορώσης Σπύρος
  2. Μακρυγιάννης Άγγελος
  3. Μαργέτης Παναγιώτης
  4. Μαρινάκης Γιάννης
  5. Πιλίλης Σωτήρης
  6. Σταμούλης Γρηγόρης
  7. Χοροζάνης Αντώνης

Ο σημερινός Δήμαρχος Γρ. Σταμούλης ανακοινώνει νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, από το προφίλ του στο facebook, καλωσορίζοντάς τους στην ομάδα του.

Την Δευτέρα 31 Ιουλίου, παρουσίασε το όνομα («Νέα Δύναμη») και τις βασικές του θέσεις ο Σπύρος Κορώσης, μαζί με μια ομάδα 45 υποψηφίων.

«Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας»- Τι είπε ο Σπύρος Κορώσης στην παρουσίαση του συνδυασμού του

Aνακοίνωσε συνολικά 15 επιπλέον υποψηφίους και ο Παν. Μαργέτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ορίζοντες», ανακοινώνει υποψηφίους, ενώ παραιτήθηκε από επικεφαλής του συνδυασμού «Τώρα» στο δημοτικό συμβούλιο ο Γιώργος Μπερδελής, αφήνοντας ερωτηματικά.

Ο Άγγελος Μακρυγιάννης συνεχίζει με παρουσία στο εκλογικό του κέντρο, στο κέντρο της πόλης, με κριτική στην διοίκηση, μετά την ανακοίνωση υποψηφίων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαίνια στην Παιδική Χαρά στο Λιμάνι Ν. Περάμου

Η Τροχαία στην Ελευσίνα οριστικά;

“Όμορφες πόλεις”: Παρουσίαση του συνδυασμού του Άγγελου Μακρυγιάννη

Aleka Stamatiadi