Συνάντηση Γ. Κώτσηρα με τον Υφυπουργό Υποδομών-Μεταφορών Β. Οικονόμου
Επί τάπητος και οι δυνατότητες στήριξης του αεροδρομίου της Πάχης
Με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, για τα θέματα μεταφορών που αφορούν στη Δυτική Αττική.
«Όπως με ενημέρωσε ο Υφυπουργός, γράφει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Κώτσηρας, σύντομα θα κινούνται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής 41 νέα λεωφορεία, σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον, που αναβαθμίσουν σημαντικά τις συνθήκες και την ποιότητα των μετακινήσεων των πολιτών.
Συζητήσαμε, επίσης για την πορεία εξέλιξης του έργου του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, καθώς και τις προοπτικές επέκτασης των αστικών συγκοινωνιών στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων.
Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τις δυνατότητες στήριξης και αναβάθμισης του αεροδρομίου της Πάχης Μεγάρων για την ευρύτερη περιοχή.
Συμφωνήσαμε ότι πολύ σύντομα ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί την Δυτική Αττική».